Известие

Collapse
No announcement yet.

здравеите колеги

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе като тръгнеш по маркуча от филтъра е преди дебитометъра, ако тръгнеш обратно е след дебитометъра
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Бе я по-добре дайте някаква снимка, че иначе няма да се разберем, щото според Valjo е зад дроселовата клапа а според Bat Vas преди дебитомера.
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Здравей те, нямаше ме 2 дни пред компа. Значи по-някога запалва и гасне или въобще не запалва от първия път и то само сутрин след това няма проблеми. Забелязах и нещо друго при работа на място леко мени оборотите. Оня в бош каза че е почистил моторчето но кой знае, нали си взема 18 левчета. Нямам и вяра в сервизите тук при нас. С типото заради един кабел на свещите в нашия сервиз в Белене ме накараха да сменя свещите( още са на ладата която не се спира), дистрибуторната капачка, палеца горивен филтар и горивната помпа, като закачаха типото пет пъти на компютара а кабела си го открих сам след време но беше късно вече се бях набутал.
        Alfa romeo 145 1.3 boxer -продадох я
        Alfa romeo 147 все още я търся
        Peugeot 307 1.6 16v 110 коня 2001

Comment

Първоначално публикувано от daniel_belene
          Здравей те, нямаше ме 2 дни пред компа. Значи по-някога запалва и гасне или въобще не запалва от първия път и то само сутрин след това няма проблеми. Забелязах и нещо друго при работа на място леко мени оборотите. Оня в бош каза че е почистил моторчето но кой знае, нали си взема 18 левчета. Нямам и вяра в сервизите тук при нас. С типото заради един кабел на свещите в нашия сервиз в Белене ме накараха да сменя свещите( още са на ладата която не се спира), дистрибуторната капачка, палеца горивен филтар и горивната помпа, като закачаха типото пет пъти на компютара а кабела си го открих сам след време но беше късно вече се бях набутал.
          В кой сервиз бе шефе? При бати Венци ли?
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

да бе при него
            Alfa romeo 145 1.3 boxer -продадох я
            Alfa romeo 147 все още я търся
            Peugeot 307 1.6 16v 110 коня 2001

Comment

Working...
            X